Workshop: Sociala revisioner under coronapandemin

När: 26 november 09:00-10:30
Var: online
Vem: endast ETI Sweden-medlemmar

*** Eventet har passerat ***

Coronapandemin har skapat stora utmaningar gällande revisioner av arbetsförhållanden och uppföljning av åtgärdsplaner i leverantörsledet. Hur kan man som hållbarhetsansvarig eller inköpare hantera detta?

På ETI Swedens första workshop bjuder vi in våra medlemmar för att diskutera och dela erfarenheter av att praktiskt jobba med leverantörsuppföljning under pandemin. Vilka lösningar har vi hittat, vad kan vi lära av andra branscher och finns nya möjligheter till samarbeten mellan företag, civilsamhälle och fackliga organisationer?

ETI Swedens workshops är tillfällen där företag från olika branscher tillsammans med organisationer och fackföreningar diskuterar lösningar på aktuella problem. Ett tillfälle att lära av varandra, dela erfarenheter och hitta möjligheter till samarbeten! Då vi även kommer bjuda in experter med erfarenhet av att jobba på plats med uppföljning på fabriksnivå så kommer denna workshop att hållas på engelska.

Om du är intresserad av att delta eller vill veta mer, skicka ett mejl till henrik.lindholm@etisweden.se! Arrangemanget är endast öppet för ETI Swedens medlemmar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *